18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ KUTLANDI – ŞEHİTLERİ ANILDI

Bu içerik 01.12.2017 tarihinde Etkinlikler olarak yayınlanmış ve Lise bölümüne eklenmiştir.

Okulumuzda 18 Mart Çanakkale Zaferinin 102. yıl dönümünü kutlamak ve şehitlerimizi anmak için Matematik zümremizin öncülüğünde program hazırlanmış, programda öncelikle uzun süren dış çekimler yapılmış, çekimlerin sunumu ile birlikte sahneden canlı performans sergilenmiştir.
Okulumuzun 12. Sınıf öğrencilerinin seslendirdikleri Çanakkale türküsü eşliğinde mezun öğrencilerimizden Aleyna Yıldız’ın seslendirdiği Çanakkale Destanı adlı şiiri okunmuş, 12. sınıf öğrencimiz Mert Okan Çok ve 11. sınıf öğrencimiz Alara Mermerci , Çanakkale savaşını anlatan; harita çizimleriyle, videolarla, resimlerle, canlandırmalarla desteklenen ‘ÇANAKKALE 1915’ belgeselinin sunumu gerçekleşmiştir. Son olarak geçmişten günümüze ordumuzdaki teknolojik gelişmeleri konu alan kısa bir video izlendi. Öğrencilerimiz Çanakkale ruhunu ve duygusunu hissetmişler, ulusal benliklerinde iz bırakan etkinlikle şehitlerimize ve önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK’üe şükranlarını sunmuşlardır.

ANKÜ Özel Anadolu Lisesi