12. GÖKBİLİM ŞENLİĞİ

Bu içerik 21.11.2017 tarihinde Etkinlikler olarak yayınlanmış ve Lise bölümüne eklenmiştir.

5 Haziran 2015 tarihinde yapılması planlanan ve hava durumundan dolayı iptal edilen gökbilim şenliğimiz, 9 Ekim 2015 tarihinde ilkokul konferans salonunda yapıldı. Lisemizden Astronomi Kulübü öğrencilerimiz Sabrican Özkazanç, Kumsal Akçadağ, Özge Özkan, Batuhan Akkılınç, Mert Balkı, Evren Ersoy hazırladıkları gezegen sistemi bilgi yarışması ile minik kardeşlerimizin astronomi konusundaki bilgilerini eğlenceli bir şekilde ölçtüler. Annelamma konusunu anlatan sunum yaptılar. Kendi yaptıkları annelammalarını ( güneşin bir yıl boyunca gökyüzünde izlediği yol) minik kardeşlerine göstererek onların da kendi annelamalarını yapabilecekleri konusunda heveslendirdiler.