TÜRKÇE DÜŞÜN, TÜRKÇE KONUŞ, TÜRKÇE YAZ!

Bu içerik 05.10.2018 tarihinde Etkinlikler olarak yayınlanmış ve Lise bölümüne eklenmiştir.

Lisemizin Türk Dili ve Edebiyatı Zümresi tarafından hazırlanan 26 Eylül Dil Bayramı programı; Ankara Üniversitesi Geliştirme Vakfı Okulları Özel Anadolu-Fen Lisesinde eğlenceli, bilgilendirici güzel bir etkinlikle kutlandı.

Türkçenin gündelik işlerde kullanıma dikkat çekilip ana dilimize özen vermenin gerekliliği üzerinde durulan etkinlik bütün izleyiciler tarafından beğeniyle izlendi.

Öğrencilerle yapılan kelimede anlam bulma yarışması, öğretmenlerimiz arasında yapılan tekerlemeyi doğru söyleme yarışması ve okulumuzda İngilizce öğretmeni olarak görev yapan Christopher Hocayla Türk dili ve kültürü üzerine yapılan söyleşi herkese eğlenceli anlar yaşattı.