PROF. DR. AYŞE BİLGE SELÇUK İLE “MİZACA UYGUN EBEVEYNLİK-HUYUNDAN MI? SUYUNDAN MI?”

Bu içerik 13.05.2019 tarihinde Etkinlikler olarak yayınlanmış ve Anaokulu bölümüne eklenmiştir.

ANA-BABA OKULU eğitimlerinden bir diğeri Koç Üniversitesi Çocuk ve Aile Çalışmaları Laboratuvarı Direktörü Prof. Dr. Ayşe Bilge SELÇUK tarafından, “Mizaca Uygun Ebeveynlik – Huyundan mı? Suyundan mı?” başlığı altında gerçekleşti. Hem velilerimizin hem de öğretmenlerimizin katıldığı seminerde mizaç ve kişiliğin ne olduğu, çocuk yetiştirirken doğuştan sahip olunan mizaca göre ne yapılması gerektiği gibi konularda günlük hayatta kullanılabilecek pratik bilgiler verildi.

Velilerimizin ve öğretmenlerimizin yüksek ilgiyle izledikleri eğitimden dolayı hocamıza teşekkür ederiz.