OKUMA ŞENLİĞİ

Bu içerik 24.05.2019 tarihinde Etkinlikler olarak yayınlanmış ve İlkokul bölümüne eklenmiştir.

2018 – 2019 ANKÜ 1. sınıflar ‘’Okuma Şenliğimiz”, 22 Mayıs  Çarşamba günü, öğrencilerimizin ve velilerimizin katılımıyla, okulumuzdaki  alanlarda gerçekleştirilmiştir.  Tüm konuklarımızın katıldığı Zumba dansı ile başlayan şenliğimiz, okulumuzun farklı köşelerinde tasarlanmış beş istasyon etkinliği ile devam etmiştir. İstasyonlarımız; “Land Art, Tenis, Takım Oyunları, Müzik-  İngilizce- Drama, Çiçek Ekimi” olmak üzere öğrencilerimizin aileleriyle gerçekleştirdikleri farklı etkinlikleri kapsamıştır.

Şenliğimizin sonunda okuma yazmayı öğrenmek için gösterdikleri çabaların simgesi olan okuma yazma belgelerini alan öğrencilerimizin mutluluğunu paylaşıyor ve onları yürekten tebrik ediyoruz.

Şenliğimiz, öğrencilerimize ve konularımıza hazırlanan akşam yemeği ile sona ermiştir.