“OKUL İÇİN DEĞİL HAYAT İÇİN ÖĞRENMELİ”

Bu içerik 01.12.2017 tarihinde Etkinlikler olarak yayınlanmış ve Lise bölümüne eklenmiştir.

Hukukçu, karikatürist, prodüktör ve aynı zamanda medya dersleri öğretim görevlisi Sedat ÖRSEL okulumuz 11. ve 12. sınıf öğrencileri için “Okul İçin Değil Hayat İçin Öğreniyorum” konulu söyleşiyi gerçekleştirdi.

Öğrencilerimizin büyük ilgi ve dikkatle izlediği söyleşide “Öğrenme aile kucağında başlar, okullarda devam eder ve bir ömür boyu sürer. Bu yolculukta azimli, kararlı ve dirençli olmak önemlidir. Hayatta başarılı olmanın iki temel esası vardır; sevdiğiniz işi yapın ve sevdiğinizle yaşayın. Başarılı olmak için kültürlü ve kibar olmak çok önemli. Bunun için çok kitap okuyun. Hobileriniz olsun. Bu sizi hem güçlü hem de mutlu kılar.“ gibi konulara değindi.

Değerli hocamıza katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.

ANKÜ Özel Anadolu Lisesi