İspanya Kültür Günü

Bu içerik 11.05.2018 tarihinde Etkinlikler olarak yayınlanmış ve Lise bölümüne eklenmiştir.

Okulumuzda bu yıl “İspanya Kültür Günü” çeşitli videolar, şarkılar ve dans gösterileri ile kutlandı.

Programımıza İspanya hakkında genel bilgileri içeren bir sunum-video ile başlanmıştır. Ve öğretmenlerimize yöneltmiş olduğumuz bazı soruları içeren video ile devam edilmiştir. 9. Sınıf öğrencilerimiz hazırladıkları dansı sunmuştur. Ve öğrencilerimiz iki adet şarkı seslendirmiştir. Pablo Neruda’nın şiiri ile gösterimize devam edip, 10. Sınıf öğrencilerimizin hazırladıkları dans gösterisi ile sona erdi.

ANKÜ Özel Anadolu Lisesi

Día de la Cultura de España

Este año celebramos “Día de la Cultura de España” con videos diferentes, las canciones y con los bailes.

El programa se comenzó con un video sobre la información general de España. Luego sigió con un video de nuestros profesores. El programa continuó con el baile que fue realizado por nuestros estudiantes del grado 9. Había cantado dos canciones. “La Tortuga” y “El Mariachi”. Se sigió con una poema de Pablo Neruda. Se terminó nuestro programa con el baile de nuestras estudiantes del grado 10.