HOŞ GELDİN 2018

Bu içerik 03.02.2018 tarihinde Etkinlikler olarak yayınlanmış ve Anaokulu bölümüne eklenmiştir.

ANKÜ Okul Öncesi düzenlenen etkinliklerle yeni yıla erken girdi.
Hafta başından itibaren sınıflarda yeni yıl hediye hazırlıkları heyecanla başladı. Çocuklarımız aileleri için belirlenen objeleri önce boyayıp sonra zevklerine göre süslediler. Ayrıca, İngilizce öğretmenleriyle aileleri için hazırladıkları yeni yıl kurabiyelerine minik ellerinin lezzetini katan çocuklar, yaptıkları kurabiyelerin tadına bakmayı da ihmal etmediler.
Animatörlerin katılımıyla gerçekleşen yeni yıl partisi, minik ANKÜ’lü kahramanlarımızın kostümleriyle, danslarıyla ve en önemlisi gülüşleriyle daha da renklendi.
Sağlık, mutluluk ve başarı dilekleriyle, hazırlanan yeni yıl pastasını kesen çocuklarımız
2018’e Merhaba dediler…