HANOCH PİVEN’İN YARATICI SERGİSİ

Bu içerik 10.12.2018 tarihinde Etkinlikler olarak yayınlanmış ve İlkokul bölümüne eklenmiştir.

Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Merkezinde sergilenen İsrailli sanatçı Hanoch Piven, “Rengârenk ve Esprili Portreler Sergisi ”ne görsel sanatlar öğretmenlerimizin eşliğinde 4. Sınıf öğrencilerimizin katılmasıyla ziyaret gerçekleştirildi.

Sanatçı kendi geliştirdiği teknik ile ünlülerin portrelerini çok farklı bir şekilde sunuyor. Öğrencilerimiz, günümüz modern sanatının önemli bir temsilcisinin eserlerini yakından görmenin ve yaratıcılığın sınır tanımadığı bir kez daha fark ettiler.

Atık malzeme kullanımı ve sanatsal çalışmalarda farklı malzemelerin bir araya getirdiği etkiler ise, sergi katılımcılarını şaşırtarak ve merak uyandırdı.