Gana’lı Misafirler

Bu içerik 29.04.2019 tarihinde Etkinlikler olarak yayınlanmış ve İlkokul bölümüne eklenmiştir.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında okulumuz ilkokul öğrencileri Gana Cumhuriyeti’nden gelen misafirlerimizi ağırladılar.

Öğrencilerimiz misafirlerimizi  sıcak bir gülümsemeyle karşıladıktan sonra, onları sınıflarında misafir ettiler. Birlikte şarkılar söyleyip, dans edip oyunlar oynayan öğrencilerimiz kültürel etkileşimlerde bulundular.

Ardından okul bahçemizde okulumuz öğrencilerinin ve Ganalı öğrencilerin hazırladığı dans gösterileri keyifle izlendi. Okul yönetimi ve İngilizce zümre öğretmenleri ile bundan sonraki süreçte yapılacak paylaşımlar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Heyecanlı ve mutlu bir günün sonunda misafirlerimizi uğurladık.