FELSEFE OLİMPİYATLARI

Bu içerik 06.12.2018 tarihinde Etkinlikler olarak yayınlanmış ve Lise bölümüne eklenmiştir.

Her buluş bir ilerlemedir, eleştirel düşünceyle başlar. Her fikir yeni bir tohumdur, eleştirel düşünceyle başlar. Ve eleştirel düşünce insanı insan yapan en önemli özsel niteliktir. Aynı zamanda gelişmenin, bilimin, çağdaşlaşmanın kökenidir eleştirel düşünce. Bu bilinçle oluşturduğumuz eğitim sistemimizde öğrencilerimizin kendisi, çevresi ve dünyaya karşı duyarlılığını eleştirel bakış açısıyla ifade edeceğine inandığımız Felsefe Olimpiyatları’na katılmaya devam ediyoruz. 23.’sü düzenlenen ve 02 Aralık günü gerçekleşen etkinlikte okulumuzu özveri ve başarıyla temsil eden öğrencimiz Işıl Nur Karabulut’a teşekkür ederiz.