“AŞKIN HALLERİ”

Bu içerik 01.12.2017 tarihinde Etkinlikler olarak yayınlanmış ve Lise bölümüne eklenmiştir.

28 Nisan Cuma günü Ankara Üniversitesi  Geliştirme Vakfı Okulları Özel Anadolu Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı Zümresi tarafından hazırlanan “Aşkın Halleri” adlı şiir dinletimizde öğrencilerimiz, bizleri mısraların gizemli dünyasında duygu yüklü yolculuğa çıkardı. Bu güzel günümüzde nazik davetimizi geri çevirmeyip Sosyal Sorumluluk Projemiz kapsamında bizlerle birlikte olan, “75.Yıl Huzurevi” nden gelen çok kıymetli misafirlerimize canı gönülden teşekkür ederiz.

Aşk temasının çeşitli halleriyle ele alındığı dinletimiz; şiir, müzik ve dans etkinlikleriyle süslenerek görsel, işitsel bir sanat şölenine dönüşmüştür. Dinletiyi sanatın zirvesi olarak nitelendiren Onur Konuğumuz Anayasa Mahkemesi Önceki Başkanı ve Vakıf Yönetim Kurulu Üyemiz Sn. Yekta Güngör ÖZDEN  ve Okul Müdürümüz Mustafa ÖZDEMİR’in kapanış ve teşekkür konuşmaları ile şölenimiz sona ermiştir. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI ZÜMRESİ