ARTIK İNTERNETİ GÜVENLİ KULLANIYORUM

Bu içerik 20.02.2018 tarihinde Etkinlikler olarak yayınlanmış ve Ortaokul bölümüne eklenmiştir.

14 Şubat 2018 tarihinde 5. sınıf öğrencilerimiz Sosyal Bilgiler dersinde öğrendikleri “sanal ortamda ulaştığı bilgilerin doğruluk ve güvenilirliğini sorgular, sanal ortamı güvenli kullanmaya önem gösterir.” kazanımlarını bir de uzman gözüyle dinleyerek bilişim alanında farkındalık sahibi oldular.

Güvenli İnternet Kullanımı konulu okulda düzenlediğimiz konferansımıza katılan Prof. Dr. Yasemin Gülbahar Güven, internetin güvenli kullanımı, sosyal paylaşım sitelerinde nelere dikkat etmeleri ve internet ortamında kimliklerini nasıl korumaları gerektiği, siber tuzakları nasıl anlayabilecekleri  hakkında öğrencilerimizi bilgilendirmiştir.