ANKÜ’DE “ÖDÜLLÜ SATRANÇ TURNUVASI”

Bu içerik 06.04.2018 tarihinde Etkinlikler olarak yayınlanmış ve Lise bölümüne eklenmiştir.

Okulumuz 2017 – 2018 Öğretim yılı “Ödüllü Satranç Turnuvası” 6 Mart – 3 Nisan 2018 tarihleri arasında yapılmıştır. 49 öğrenci ve 3 öğretmenin katılımıyla gerçekleştirilen turnuva İsviçre sistemine göre puanlanmıştır. 7 eleme turu ve 5 final turu olmak üzere 12 tur üzerinden tamamlanmıştır. Turnuva, satranç danışman öğretmenleri Hüseyin TUNÇ, Yaşar ÇAKMAK ve T. Memduh ERGÖRÜN ile organizasyon kurulu Çınar KASAPOĞLU, Süleyman BORA ile Devrim Ali EFE kontrollerinde gerçekleştirilmiştir.

Turnuva sonucunda sıralama aşağıdaki şekilde olmuştur.

Birincisi :Çınar KASAPOĞLU,

İkincisi : Fikret Berkay DİLAVER,

Üçüncüsü : Erkin Coşkun RUHİ

Mansiyon : Nimet Damla BOYUNAGA

Ödüllerini ve plaketlerini okulu müdürümüz Mustafa ÖZDEMİR’den alan öğrencilerimizi özellikle kutlar, turnuvaya katılan tüm öğrenci, öğretmen ve Satranç Kulübümüze teşekkür ederiz.

ANKÜ Özel Anadolu Lisesi