ANKÜ’DE MEZUNİYET COŞKUSU

Bu içerik 01.12.2017 tarihinde Etkinlikler olarak yayınlanmış ve Lise bölümüne eklenmiştir.

Ankara Üniversitesi Geliştirme Vakfı Özel Anadolu Lisesi 2016-2017 Öğretim Yılı Mezunlarını uğurladı. Coşkulu törenimize  Ankara Üniversitesi Geliştirme Vakfı Başkan Vekili Prof. Dr. Maksut ÇOŞKUN, Anayasa Mahkemesi  Önceki Başkanı Yekta Güngör ÖZDEN, Vakıf Yönetim Kurulu önceki Başkanlarımızdan Prof. Dr.  Yetkin GÜNGÖR, , Bilim Kurulu Üyemiz ve Eğitim Danışmanımız Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatma BIKMAZ, Okul Müdürümüz Mustafa ÖZDEMİR, Ortaokul Müdürümüz Mehtap ÜNAL ACAR, ilkokul Müdürümüz Yahya AKDAĞ, yöneticiler, öğretmen ve velilerin katılımıyla başladı. Öğrencilerimizin seremoni ile yerlerini almasından sonra Okul Müdürümüz Mustafa ÖZDEMİR,  Eğitim Danışmanımız Prof. Dr. Fatma BIKMAZ ve Ankara Üniversitesi Geliştirme Vakfı Başkan Vekili Prof. Dr. Maksut ÇOŞKUN’un konuşmalarının ardından Okul Birincimiz İrem ÇAKMAK Mezuniyet konuşması yapmış ve Okul mezuniyet kütüğe isimliğini çakmıştır. Mezun öğrencilerimize plaketlerinin verilmesinin ardından, Bayrak ve Okul Flaması 11. Sınıf öğrencimiz Damla ERSAN’a Okul Birincimiz İrem ÇAKMAK tarafından devir edilmiştir. Kakül değişikliği ve kep atmadan sonra düzenlenen kokteyl ile törenimiz sona ermiştir. Mezun öğrencilerimize bundan sonraki yaşamlarında başarı diliyoruz. Kutlama törenimizde bizleri yalnız bırakmayan  bütün yönetici, öğretmen ve velilerimize teşekkür ederiz.

ANKÜ Özel Anadolu Lisesi