ANKÜ ROBOTİK KULÜBÜMÜZ ODTÜ KOVAN ARAŞTIRMA LABORATUVARINDA

Bu içerik 05.12.2017 tarihinde Etkinlikler olarak yayınlanmış ve Lise bölümüne eklenmiştir.

22 Kasım Çarşamba günü öğrencilerimiz ODTÜ Kovan Araştırma Laboratuvarına Bilişim Teknolojileri öğretmeni Zekai ÖZCANLI ve Matematik öğretmeni Sevda YÜCE rehberliğinde robotik alanda yapılan çalışmaları gözlemlemek için bir gezi gerçekleştirdiler. Gezide Kovan Laboratuvarı’nda robotlarla ilgili ne gibi çalışmaların yapıldığı, robotik alanında dünyada ne gibi gelişmelerin olduğu, ülke olarak nerede bulunduğumuz ve diğer bir çok konuda öğrencilerimiz sorularına yanıt buldular. Bununla birlikte öğrencilerimiz robotlarla ilgili çalışmaları ve geliştirilen robotları uygulamalı olarak görme imkanı da buldular. Gezide bizlere zaman ayıran ve her konuda sorularımızı yanıtlayan ODTÜ öğretim üyelerine ve öğrencilerine teşekkür ederiz.

ANKÜ Özel Anadolu Lisesi