ANKÜ ROBERT KOLEJ RCIMUN 18’DE

Bu içerik 13.04.2018 tarihinde Etkinlikler olarak yayınlanmış ve Lise bölümüne eklenmiştir.

İstanbul’un en prestijli okullarından biri olan Robert Koleji’nde 3-7 Nisan 2018 tarihinde gerçekleşen RCIMUN 18 konferansına okulumuzun MUN kulübünden altı öğrencimizin katılımıyla okulumuz başarıyla temsil edilmiştir. Ana teması ‘Politik Polarizasyon: Hoşgörüsüzlük dünyasında anlaşmayı teşvik etmek’ olan konferansa yurt içindeki ve yurt dışındaki lise ve dengi okullardan 800 civarı öğrenci katılmıştır. Katılımcılar ‘Hoşgörüsüzlük dünyasında anlaşmayı teşvik etmek’ temasını küresel bir sorun olarak ele alıp, ikna ve tartışma kabiliyetlerini kullanarak, çözüm yolları hakkında ortak bir karar almaya çalışmışlardır. Katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

ANKÜ Özel Anadolu Lisesi