ANKÜ PANORA’DA RESİM SERGİSİ

Bu içerik 07.06.2018 tarihinde Etkinlikler olarak yayınlanmış ve Lise bölümüne eklenmiştir.

Ankara Üniversitesi Geliştirme Vakfı Okulları Özel Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı “Panora Resim Sergisi-Müzik Dinletisi” 5-6-7 Haziran 2018 tarihlerinde Panora AVM’de gerçekleşti.

Sergi açılışını Okul Müdürümüz Mustafa ÖZDEMİR’in yaptığı etkinlikte öğrencilerimiz el hünerlerini gösterdiler.Sergi açılışına öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz, velilerimiz ve davetliler katıldılar. Bütün yılı sanat çalışmalarıyla dolu dolu geçiren öğrencilerimiz; çalışmalarını yıl sonunda düzenlenen etkinlikle sergilediler. Tuval üzerine yağlı boya çalışmalar, kara kalem çalışmaları ve sulu boya çalışmalarının sergilendiği bu güzel etkinlikte müzik dinletisi coşku ve ilgi ile izlendi. Sergiyi gezen konuklar, bu etkinliğe katılmaktan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür ettiler.

ANKÜ Özel Anadolu Lisesi