ANKÜ OKUL ÖNCESİNDE ANNELER GÜNÜ

Bu içerik 08.05.2018 tarihinde Etkinlikler olarak yayınlanmış ve Anaokulu bölümüne eklenmiştir.

Okul öncesi öğrencileri bu yıl da anneler gününü okullarında “Annem ve Ben” etkinliğiyle kutladılar.
4 Mayıs Cuma günü okul bahçesine gelen annelerimiz, Müzik öğretmeni Burak ERMAN’nın eşliğinde öğrencilerimizin söylediği şarkılarla karşılandılar. Velilerimizden Sayın Hepşen Okan’ın piyanosu eşliğinde, üniversite öğrencimiz Öznur Günay’ın nostaljik şarkıları, güne damgasını vurdu.
Daha sonra öğrencilerimiz, kura ile belirlenen atölyelere anneleri ile birlikte geçtiler. Seramik, kumaş ahşap boyama atölyelerinde öğretmenlerin rehberliğinde yapılan çalışmalara katılan öğrencilerimizin ve velilerimizin mutlulukları yüzlerinden okunuyordu.
Atölye çalışmaları sonunda anneleriyle birlikte bahçeye geçen öğrencilerimiz önce Beste Öğretmenimiz eşliğinde zumba dansı, ardından Özer Öğretmen eşliğinde bahçe oyunları oynadılar. Oyunlar sonunda ikindi kahvaltılarını yapan öğrencilerimiz daha sonra yeşil alanda gönüllerince eğlendiler.
Okul öncesi öğrencilerinin anneleri ile birlikte keyifli zaman geçirmesini amaçlayan “Annem Ve Ben” etkinliğimiz öğrencilerimiz için çok anlamlı bir anı oldu