ANKÜ OKUL ÖNCESİ MTA GEZİSİNDE

Bu içerik 21.12.2018 tarihinde Etkinlikler olarak yayınlanmış ve Anaokulu bölümüne eklenmiştir.

ANKÜ Okul Öncesi Eğitim Sınıfları 5 yaş grubu “taş” konulu proje çalışmalarını 20 Aralık 2018 Perşembe günü MTA müzesine yaptıkları alan gezisi ile pekiştirdiler.

“Güneş Sistemi“ alanında toplanan öğrencilerimiz, müzede görmeyi bekledikleri nesnenin ne olduğu üzerine düşüncelerini bildirdiler, etkinlik masasına geçen öğrencilerimiz önce mineral ve kayaç örneklerini incelediler sonrasında karşılaştırmalar yaptılar.

Öğrencilerimiz merak ettikleri konulara keyifli bir yolculuk yaparak, hem eğlenceli bir gün geçirdiler hem de yeni bilgiler edindiler.

Gezi süresince bize eşlik eden velimiz Sayın Güneş KESEBİR’e değerli katkılarından dolayı ANKÜ Okulları olarak teşekkür ederiz.