ANKÜ ÖDÜLE DOYMUYOR

Bu içerik 21.11.2017 tarihinde Etkinlikler olarak yayınlanmış ve Lise bölümüne eklenmiştir.

Atatürkçü Düşünce Derneği Batıkent Şubesinin lise öğrencileri arasında düzenlemiş olduğu “ Türkiye ve Ortadoğu Ölçeğinde Yurtta Barış, Dünyada Barış” konulu kompozisyon yarışmasında Ankara Üniversitesi Geliştirme Vakfı Özel Anadolu Lisesi, dört öğrencisiyle ödül almıştır. Türkiye genelinde yapılan yarışmada öğrencilerimizden Yağmur GÜNEŞ dördüncü, Berk GENCER yedinci olarak para ödülü kazanmışlardır. Öğrencilerimizden  İrem ÇAKMAK ve Cemre Ilgaz ÖZ ise jüri özel ödülüne layık görülmüşlerdir.  ANKÜ ailesi olarak ülkemizin  etrafında olup biten olayları yakından takip eden, duygu ve düşünceleriyle bizleri onurlandıran değerli öğrencilerimizi ve onları bu yarışmaya hazırlayan Türk Dili ve Edebiyatı Zümresi öğretmenlerine çok teşekkür ederiz.

ANKÜ Özel Anadolu Lisesi