ANKÜ GÖLGE MESLEKTAŞ II 11. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ GELECEKTEKİ MESLEKTAŞLARI İLE BİRLİKTE

Bu içerik 27.05.2019 tarihinde Etkinlikler olarak yayınlanmış ve Lise bölümüne eklenmiştir.

Yaşamımızın en önemli kararlarından biri olan meslek seçiminde öğrencilerimize yardımcı olmak için Okulumuz Psikolojik Danışma ve Rehberlik Birimi Rehber Öğretmeni Gülden KURT, 23 Mayıs Perşembe günü, “GÖLGE MESLEKTAŞ PROGRAMI (JOB SHADOWING)” uygulamasını gerçekleştirdi.

Öğrencilerimiz mesleği daha yakından tanıma adına meslektaşları ile geçirdikleri süre içerisinde hem iş ortamını tanıyarak hem de uygulamalara eşlik ederek düşündükleri mesleğin çalışma koşulları, farklı çalışma alanları, önerilen bireysel özellikler, alanında yükselmek için neler yapabileceği ve mesleğin avantajlı/dezavantajlı yönlerini karşılaştırma fırsatını buldular.

Çalışmamıza destek veren tüm eğitim destekçimiz meslek mensuplarına kattıkları deneyim ve değerden dolayı öğrencilerimiz ve kurumumuz adına teşekkür ederiz.

Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Birimi
Ankara Üniversitesi Geliştirme Vakfı Özel Anadolu Lisesi