ANKÜ ANKÜSEV KARMA RESİM SERGİSİNDE

Bu içerik 10.05.2018 tarihinde Etkinlikler olarak yayınlanmış ve Lise bölümüne eklenmiştir.

Ankara Üniversitesi Kültür ve Sanat Evi iki önemli resim sergisine ev sahipliği yapıyor. Birinci katta Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Resim Atölyesi karma resim sergisinde; fakültemizin öğretim üyelerinden sanata gönül vermiş akademisyenlerin karma resim sergisi bulunuyor.  İkinci katta ise; Saray Engelsiz Yaşam Merkezi’nin toplumda farkındalık yaratmak için engellilik alanında yapılan çalışmalar sergilenmekte.

ANKÜ Özel Anadolu Lisesi resim kulübü öğrencileri  ANKÜSEV’de sanatla buluştular. Ankara Üniversitesi öğretim üyelerinin karma resim sergisinde Natürmort çalışmalar, portreler ve manzaralarla birlikte soyut sanat çalışmaları da bulunan sergiyi öğrencilerimiz keyifle gezdiler. Öğrencilerimiz suluboyadan akrilik boyaya, yağlı boyadan karakalem çalışmalarına kadar farklı tekniklerdeki eserleri inceleme fırsatı buldular. Öğrencilerimizin sanatsal bakış açılarını ve estetik yargılarını geliştiren bu sergi;  ile sanat hakkındaki görüşleri gelişti.

ANKÜSEV sanat sorumlusu Nuray AKÇA’ya ve bu güzel sergiye katkıda bulunan öğretim üyelerine teşekkür ederiz.

ANKÜ Özel Anadolu Lisesi