ANKÜ 9. SINIF VELİLERİMİZLE TANIŞMA TOPLANTISI

Bu içerik 30.11.2017 tarihinde Etkinlikler olarak yayınlanmış ve Lise bölümüne eklenmiştir.

3 Kasım 2016 Perşembe günü Okulumuz Konferans Salonunda 9. Sınıf velilerimizle tanışma toplantısı yapıldı. Toplantıda Okul Müdürümüz Mustafa ÖZDEMİR okul kuralları, etkinlikleri ve okul başarıları, İngilizce Öğretmeni Hatice ÖZBASMACI dil eğitimi ve Cambridge IGCSE programı,  Rehber Öğretmen Gülden KURT genel rehberlik çalışmaları, Ölçme ve Değerlendirme Uzmanı Hüseyin TUNÇ K12 sistemi ve Öğrenci İşleri genel çalışmaları, Kurs Koordinatörü  Sefa Yıldız UĞURLU YGS – LYS kurslarını tanıtımı ile ilgili bilgi verdi. Sınıf Öğretmenlerimizde sınıf içi çalışmalarda bulundular. 9. Sınıf öğrencilerimizi kutluyor,  başarılı bir eğitim ve öğretim yılı diliyoruz.

ANKÜ Özel Anadolu Lisesi