ANADOLU MEDENİYETLER MÜZESİ

Bu içerik 21.11.2017 tarihinde Etkinlikler olarak yayınlanmış ve Lise bölümüne eklenmiştir.

ANKÜ Özel Anadolu Lisesi 9.sınıf öğrencileri 2 Mart 2016 Çarşamba günü Tarih Öğretmeni Emre Erseven ve Coğrafya Öğretmeni Gülçin Kamber ve İngilizce Öğretmeni Raul Petru rehberliğinde Anadolu Medeniyetler müzesine gitmişlerdir.

Gezimiz esnasında öğrencilerimiz eski medeniyetlerle ilgili bilgi sahibi oldu. Tarih dersinde öğrendikleri eski uygarlıkların yaşam tarzlarını, eşyalarını doğrudan inceleme fırsatı buldular.   Tarih öncesi dönem ve ilkçağ uygarlıkları ile ilgili bilgi alan öğrencilerimizin tarihsel değişim, tarihsel empati ve soyuttan somuta ilkeleri kazanımına yönelik bir gezi gerçekleşmiştir.

Geziye katılan öğrenci, öğretmenlerimiz ve yöneticilerimize verdikleri destek için çok teşekkür ederiz.

ANKÜ Özel Anadolu Lisesi Sosyal Zümre