Ağız ve Diş Sağlığı Haftası

Bu içerik 23.11.2018 tarihinde Etkinlikler olarak yayınlanmış ve İlkokul bölümüne eklenmiştir.

18-24 Kasım tarihleri arasında kutlanan Ağız ve Diş Sağlığı Haftası etkinlikleri kapsamında, sağlıklı bir yaşam için ağız ve diş sağlığının önemine dikkat çekmek üzere “Sağlık Ağızda Başlar”, “ Sağlıkla Gülümseyin”,  “Çocuklar Sevgisiz, Dişler Bakımsız Olmaz” sloganları ile okulumuz tüm öğrencileri beyaz tişörtlerini giyip okula gelmişlerdir.

Ayrıca, 4.sınıf öğrencileri “Bembeyaz Dişlerle Sağlığa Gülücük Atalım” sloganıyla hazırladıkları diş modellerini bant olarak başlarına takmış ve konferans salonunda Diş Hekimi Sibel ÇAYÖNÜ’nün diş sağlığı ile ilgili sunumunu izlemişler ve konu ile ilgili merak ettikleri soruları sorarak bu konudaki bilgi eksikliklerini gidermişlerdir.