4 EKİM DÜNYA HAYVAN HAKLARINI KORUMA GÜNÜ

Bu içerik 06.10.2018 tarihinde Etkinlikler olarak yayınlanmış ve İlkokul bölümüne eklenmiştir.

4 Ekim Dünya Hayvan Haklarını Koruma Günü, günün anlam ve önemine uygun olarak çeşitli etkinliklerle kutlanmıştır. Okulumuzun konferans salonunda, hayvanların yaşantımızdaki önemi, hayvan hakları ve hayvanlara karşı doğru davranışlar konuları ile ilgili öğrencilerimizi etkileyici sunumu ile bilgilendiren Veteriner Hekim Doç. Dr. Oytun Okan Şenel’e çok teşekkür ediyoruz.
Gün boyu teneffüslerde hayvanlarla ilgili şarkılar söylendi. Öğle arasında müzik öğretmenlerimiz enstrümanları eşliğinde öğrencilerin de katılımıyla şarkılar seslendirip dans ettiler. Müzik eşliğinde oyuncak hayvanlarıyla ve pankartlarıyla okul bahçesinde yürüdüler.
Bu özel günde her çocuk hiç değilse bir sokak kedisini beslemenin mutluluğunu yaşasın istedik. Bu düşünceyle günün sonunda öğrencilerimize hazırladığımız mamaları vererek evlerine götürmelerini ve bir sokak kedisini beslemelerini istedik.