2019 MEZUNLARIMIZI, HÜZÜN VE GURURLA UĞURLADIK!

Bu içerik 20.06.2019 tarihinde Etkinlikler olarak yayınlanmış ve Lise bölümüne eklenmiştir.

2019 Dönemi mezunlarımız, 18.06.2019 Salı günü Üniversitemizin Tandoğan Yerleşkesinde bulunan Güneş Meydanındaki törenimizle ANKÜ Özel Anadolu Lisesine veda ettiler. Törende duygu dolu anlar yaşandı. Öğrencilerimizin bu gururlu günlerinde en büyük destekçisi olan aileleri de yanlarındaydı. Ankara Üniversitesi Vakıf Başkan Vekilimiz Prof. Dr. Sayın Maksut COŞKUN, Anayasa Mahkemesinin Önceki Başkanı Sayın Yekta Güngör ÖZDEN, okul idarecilerimiz ve lisemizin öğretmenleri 2019 Mezunlarımızı bu mutlu günlerinde de yalnız bırakmadıklarından çok teşekkür ederiz.

Törende Vakıf Başkan Vekilimiz Prof. Dr. Sayın Maksut COŞKUN, Anayasa Mahkemesinin Önceki Başkanı Sayın Yekta Güngör ÖZDEN ve Okul Müdürümüz Sayın Sefa YILDIZ UĞURLU kısa birer konuşma yaptılar. Okul Birincimiz Melisa KOLUAÇIK, Okul İkincimiz İdil ALTIPARMAK ve Okul Üçüncümüz Selin UYSAL birer teşekkür konuşmasıyla okullarına veda ettiler.

ANKÜ ailesi olarak 2019 Mezunlarımıza yaşamlarında mutluluk, sağlık ve başarı dolu günler diler. En güzel anılarını yaşadıkları ANKÜ’nün hayatın bu zorlu yolculuğunda her daim yanlarında ve yüreklerinde olduğunu bilmelerini isteriz. Yolunuz ve bahtınız açık olsun, Canım Öğrencilerimiz!

ANKÜ ÖZEL ANADOLU LİSESİ