2. SINIFLAR KİTAP ETKİNLİĞİ

Bu içerik 28.12.2018 tarihinde Etkinlikler olarak yayınlanmış ve İlkokul bölümüne eklenmiştir.

ANKÜ okullarında, 25 Aralık 2018 tarihinde Yazar ve Yaratıcı Drama Eğitmeni Nilay Yılmaz, 2. sınıflarla bir araya geldi. Yazar, Türkçe dersinde okutulan “Herkesin İçinde Kurbağalar Zıplar” adlı kitabına yönelik oldukça eğlenceli ve bilgilendirici bir çalışma sergiledi.Taşların üzerine renkli kalemlerle diledikleri bir figürü çizen öğrencilerimiz,resim çizdikleri taşlar dile gelseydi neler anlatabileceklerini hayal ettiler.Taşları yan yana getirerek taşların üzerindeki figürlere göre yeni bir hikaye oluşturdular.

Eğitmenimiz ayrıca “Herkesin İçinde Kurbağalar Zıplar” adlı kitabından yola çıkarak öğrencilerimizle dikkat geliştirme etkinliği yapmıştır.

Söyleşi sonrasında öğrencilerimiz kitaplarını imzalatarak yazarımızla fotoğraf çektirdiler ve bu güzel anılarını ölümsüzleştirmiş oldular.

Değerli yazarımız Nilay YILMAZ’a katılımından dolayı çok teşekkür ediyoruz.