Ek Hizmetler

Yemek Hizmetleri

Yemek hizmetimiz Nixus Gıda İç ve Dış Tic. A.Ş. tarafından verilmektedir. Yemeklerimiz özenle seçilmiş hammaddelerle okulumuzun mutfağında Gıda Mühendisi kontrolünde hazırlanmaktadır. Bu süreç okul yönetimince düzenli olarak kontrol edilmektedir. Her gün üretilen yemeklerden şahit numuneler alınarak 72 saat boyunca uygun koşullarda saklanmaktadır.

Mevsimine uygun, sağlıklı beslenmeyi hedef alan menülerimiz firmanın Diyetisyen ve Gıda Mühendisi tarafından kalorileri hesaplanarak hazırlanır, okulumuz öğretmen ve yöneticileri tarafından incelendikten sonra internet sitemizde yayınlanır.

Nixus ile ilgili detaylı bilgiyi www.nixus.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Servis Hizmetleri

Çocuklarımızın evden-okula, okuldan-eve taşınmaları yaşamsal bir önem taşımaktadır. Firmaların çalışma koşulları, dönem başlamadan önce vakıf yönetiminin belirlediği ilkokul-ortaokul ve lisemizin okul aile birlikleri ve okul yönetiminin bulunduğu komisyon tarafından imzalanan yıllık bir sözleşme ile Okul  Servis Araçları Hizmet Yönetmeliği çerçevesinde belirlenmiştir.

Servis  hizmetlerinin güvenli bir biçimde sürdürülmesinde en önemli etken sürücülerdir.  Tüm servis araçlarında yetkin bir sürücü ve gerekli eğitimi almış bir refakatçi  görev yapmaktadır. Sürücüler,  psikoteknik laboratuvarında  psikoteknik testlerden  geçirilmektedir. Psikoteknik test sonucu yeterli olmayan sürücüler ile  çalışılmamaktadır. Okullarımıza taşıma hizmeti verecek araçların ise yeni,  konforlu, kontrolleri yapılmış olmasına büyük önem verilmektedir.

Görevli  servis sürücüsü ve refakatçilere, alan uzmanları tarafından  her yıl  iletişim becerileri  ve ileri sürüş  teknikleri  konusunda eğitim  verilmektedir.

Servis  hizmetlerinin sağlıklı yürütülebilmesi için okul servislerinde  öğrencilerimizden toplu davranış becerileri kazanmaları, trafik kurallarına  uymaları, arkadaşlarını ve sürücüleri rahatsız etmemeleri, örnek davranışlar  göstermeleri beklenmektedir.

SERVİS KAYIT TARİHLERİ, TAŞIMA ÜCRETLERİ VE ŞARTLARI İÇİN TIKLAYINIZ.

Güvenlik Hizmetleri

Okullarımızın en önemli özelliklerinde  biri de, okul içinin ve çevresinin güvenilir olmasıdır. Çünkü inanıyoruz ki  kendisini güvende hisseden öğrencilerin ve öğretmenlerin kendilerini  gerçekleştirmeleri daha kolaydır.      Okullarımızda güvenlik hizmetleri, gündüz ve gece ekibi şeklinde dönüşümlü  olarak çalışan güvenlik görevlilerimiz tarafından sağlanmaktadır.

Güvenlik görevlilerimiz, kuşkulu kişilerin okulun bahçesine girmelerini ve  okulun çevresinde dolaşmalarını engellemekte, öğrencilerimizin dışarı çıkmalarına  izin vermemekte, en ufak olumsuzluktan bile okul yönetimi anında haberdar  etmektedirler. Bahçede dolaşan, oynayan öğrencileri izlemekte, gereksinim  duymaları hâlinde nöbetçi öğretmenlere destek vermektedirler.

Öğrencilerimizin okula giriş ve çıkışlarında, güvenlik elemanları her zaman  servis araçlarının yanında bulunmakta ve yol kontrolü yapmakta, öğrencilerin  bahçede güven içerisinde servis araçlarına binmelerine yardımcı olmaktadırlar.

Kıyafet Hizmetleri

Okul Kıyafetleri

Okullarımızın 2022-2023, 2023-2024 ve 2024-2025 eğitim öğretim yılında Öğrenci Kıyafetleri Üretim ve Satış Sözleşmesi Toker Bebe Tekstil San. Tic. Ltd. Şti. ile 3 (üç) yıl olarak imzalanmıştır. Yüklenicinin teknik şartnameye uygun şekilde satışa sunacağı 2022-2023 Eğitim Öğretim yılında Okul Kıyafet Çeşitleri ile Fiyatları aşağıda belirtilmiştir.

Bu sözleşme 3 yıl süreli olup 2023-2024 ve 2024-2025 Eğitim-Öğretim en fazla o yılın Haziran ayı itibari ile belirlenecek olan TÜFE oranında artış yapılması koşulu ile geçerlidir.

Okul Kıyafetleri, yüklenici firmanın Kızılay ve Çay Yolunda bulunan mağazalarından temin edilebilecektir.

Toker Bebe Şubeleri:

Kızılay Şubesi:

Gazi Mustafa Kemal Bulvarı,  No:12/C, Çankaya/Ankara
Telefon :  0(312) 418 65 28 

 Çay Yolu Şubesi:

Mutlukent, Galleria No:97, Çankaya/Ankara