İnsan Kaynakları

ÖĞRETMEN İŞE ALIM SÜRECİ

1. Ankara Üniversitesi Geliştirme Vakfı Özel Okullarında yeni görev alacak öğretmenler için yaş sınırı 50’dir.
  2. Aday öğretmenlerin meslekteki kıdemlerine bakılmaksızın Ankara Üniversitesi Personel Değerlendirme Sınavı (APDS) ve ANKÜ Öğretmen Alan Sınavlarına katılmaları gerekmektedir.
  3. Öğretmenlerin mülakat ve görüşmeye çağrılmaları için APDS ve ANKÜ Alan Sınavlarının her birinden en az 65,00 ve üzerinde puan almaları gerekmektedir.
  4. APDS ve ANKÜ Öğretmen Alan Sınavlarının geçerlilik süresi 2 yıldır.
  5. Sınav sonuçlarıyla ilgili en geç 20 gün içinde bilgi vermek esastır.
  6. Ankara Üniversitesi Geliştirme Vakfı Okullarında görev alacak öğretmenler ile ilgili iş ve işlemler Ankara Üniversite Geliştirme Vakfı Özel Okulları Sınav Komisyonu tarafından yürütülür. Ankara Üniversitesi Geliştirme Vakfı Yönetim Kurulu tarafından karara bağlanır.

Ankara Üniversitesi Geliştirme Vakfı Özel Okulları

Öğretmen Alım Sınavları Komisyonu