YİNE YENİ BİR MÜZE GEZİSİ

Bu içerik 03.02.2018 tarihinde Haberler olarak yayınlanmış ve Anaokulu bölümüne eklenmiştir.

Okul öncesi 5 yaş grubu birinci dönemin son gezisini 9 Ocak Salı günü Ankara Üniversitesi Oyuncak Müzesi’ne yaptı.
Güler yüzlü müze yetkililerinin çocuklarımızı karşılamasının ardından, müze gezisi sırasında yapılması gerekenleri anlatan kısa bir oyun ile çocuklarımızın heyecanı biraz daha arttı. Bir an önce oyuncakları görmek isteyen çocukları müze koridorundaki uçaklar karşıladı. Salona giren çocuklar en çok sevdikleri oyuncağı aradılar. Müze yetkililerinin hazırladıkları oyunlarla gezimiz eğitici ve eğlenceli bir etkinlik haline dönüştü.
Yapılan etkinlikler sayesinde çocuklar oyuncakların önünde uzun vakit geçirerek, başka oyuncakları görme ve ayrıntılarının farkına vardılar.
Gezi sonunda her çocuğumuz uygulama salonunda büyük bir dikkat ve heyecanla kendi oyuncaklarını tasarladılar.