Page 4 - Yaşantı Kılavuzu
P. 4
Okulumuzdaki Temizlik
1 Hijyen
Dezenfeksiyon
Yemekhane ve ortak kullanım alanlarında sosyal mesafe ve hijyen kural-
ları göz önünde bulundurularak masa ve yemek düzeni oluşturulacaktır. Tedbir Planımız
Çatal, kaşık, bardak vb. malzemeler tek kullanımlık olacak şekilde sağla-
nacaktır.
Yemekhane için alınan her türlü malzeme kullanılmadan önce temizle-
necektir.
Yemekhane her kullanım sonrası temizlenecek ve havalandırılacak olup
bir sonraki kullanım için hazır hale getirilecektir.
Okul girişinde dezenfektan paspas, el dezenfeksiyonları ve maske bulun-
durulacaktır.
Ortak kullanım alanlarında yine el dezenfeksiyonu, kağıt havlunun bulun-
duğu hijyen istasyonları olacaktır.
Ortak kullanım alanlarında, tuvalet ve lavabolarda bilgilendirici posterler
asılı olacaktır.
ANKARA ÜNİVERSİTESİ GELİŞTİRME VAKFI
ÖZEL ANAOKULU