Page 4 - Yaşantı Kılavuzu
P. 4

Okulumuzdaki Temizlik
                   1      Hijyen

                          Dezenfeksiyon



             Yemekhane ve ortak kullanım alanlarında sosyal mesafe ve hijyen kural-
            ları göz önünde bulundurularak masa ve yemek düzeni oluşturulacaktır.                                  Tedbir Planımız


             Çatal, kaşık, bardak vb. malzemeler tek kullanımlık olacak şekilde sağla-
            nacaktır.


             Yemekhane için alınan her türlü malzeme kullanılmadan önce temizle-
            necektir.


             Yemekhane her kullanım  sonrası  temizlenecek ve havalandırılacak olup
            bir sonraki kullanım için hazır hale getirilecektir.


             Okul girişinde dezenfektan paspas, el dezenfeksiyonları ve maske bulun-
            durulacaktır.


             Ortak kullanım alanlarında yine el dezenfeksiyonu, kağıt havlunun bulun-
            duğu hijyen istasyonları olacaktır.


             Ortak kullanım alanlarında, tuvalet ve lavabolarda bilgilendirici posterler
            asılı olacaktır.
                                                                                                                    ANKARA ÜNİVERSİTESİ GELİŞTİRME VAKFI
                                                                                                                                                ÖZEL ANAOKULU
   1   2   3   4   5   6   7   8   9