TASARLIYOR, ÇİZİYOR VE ÜRETİYORUM

Bu içerik 31.05.2018 tarihinde Haberler olarak yayınlanmış ve İlkokul bölümüne eklenmiştir.

1.Sınıflarımızın okuma bayramı etkinliğinde gerçekleştirilen “Tasarlıyorum, Çiziyorum ve Üretiyorum resim sergisinde, her öğrencimiz birer sanatçı ciddiyeti ile eserlerini ürettiler. Görsel sanatlar dersinde her çalışmada yürekleri kadar, büyük emek vererek çalışan öğrencilerimizin arzulu istekleri ve gayretleri ile gerçekleşti.  Okuma Bayramının heyecanı içinde olan öğrencilerimiz yıl boyunca yaptıkları çalışmalarda; kil, kolaj, hamurdan resim tasarlama, röprodüksiyon, sanatçıların teknikleri ve farklı teknik ile yaptıkları çalışmalarını sergiye çıkardılar.

Sergideki renklilik,  öğrencilerimizin hayal dünyalarının da ne kadar renkli olduğunu bizlere gösterdi. Bu yıl minik sanatçılarımız hem okudu, hem tasarladı, hem çizdi hem de üretti. Tüm öğrencilerimize sanat dolu nice yıllar diliyoruz.