OKULUMUZA KİMİ DAVET EDELİM?

Bu içerik 26.03.2019 tarihinde Haberler olarak yayınlanmış ve Anaokulu bölümüne eklenmiştir.

Okul öncesi sınıflarında uygulanan demokrasi oyunlarında  çocuklara “okulumuza kimi davet edelim?” sorusunu yönelttik. Oylamada çocuklarımızın okulumuzda pilot görmek istedikleri sonucu çıktı.

Davetimizi kırmayan velimiz Pilot Emel BENGÖZ, 27 Aralık Salı günü okulumuza pilot kıyafetleriyle geldi.

Tüm sınıfları gezerek hazırladığı sunumu çocuklarımızla paylaşan velimiz, mesleğiyle ilgili tüm incelikleri ve merak edilen soruları cevapladı. Gerçek pilot kulaklığını, pilot bilgisayarını, valizini görmek ve kullanmak çocuklarımız için çok heyecan verici oldu.

Katkı ve desteğinden dolayı değerli velimiz Sayın Emel BENGÖZ’e ANKÜ okulları olarak teşekkür ederiz.