Ödüllü Satranç Turnuvası

Bu içerik 21.11.2017 tarihinde Haberler olarak yayınlanmış ve Lise bölümüne eklenmiştir.

Okulumuz 2015 – 2016 Öğretim yılı “Ödüllü Satranç Turnuvası” 4 – 31 Aralık 2015 tarihleri arasında yapılmıştır. 27 öğrenci ve 3 öğretmenin katılımıyla gerçekleştirilen turnuva İsviçre sistemine göre puanlanmıştır. 8 eleme turu ve 4 final turu olmak üzere 12 tur üzerinden tamamlanmıştır. Satranç danışman öğretmenleri Hüseyin TUNÇ ve Yaşar ÇAKMAK ile organizasyon kurulu Zeynel A. NASIROĞLU ve Berk Can BÜYÜKUTKU kontrollerinde gerçekleştirilmiştir.

Turnuva;

Birincisi : Berk Can BÜYÜKUTKU,

İkincisi : Ege Gökay TÖRENLİ,

Üçüncüsü : Zeynel A. NASIROĞLU olmuştur.

Ödüllerini ve plaketlerini okulu müdürümüz Mustafa ÖZDEMİR’den alan öğrencilerimizi özellikle kutlar, turnuvaya katılan tüm öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

ANKÜ Özel Anadolu Lisesi