“KİTAP KUMBARAM”

Bu içerik 21.04.2022 tarihinde Haberler olarak yayınlanmış ve Anaokulu bölümüne eklenmiştir.

Kitapların sihrini ve okumanın değerini bilen ANKÜ Anaokulu öğrencileri birinci dönem başladıkları “KİTAP KUMBARAM” etkinliğini keyifle sonlandırdılar. Bir süredir kitap kumbaralarında biriktirdikleri paralarla, okulumuzda açılan kitap standından alışveriş yaptılar. Rengarenk kitapların arasından kendileri için harika kitaplar seçerken, ihtiyacı olan arkadaşlarını da unutmadılar. “BİR BANA BİR DE ARKADAŞIMA…” sloganıyla ihtiyacı olan bir köy okuluna göndermek üzere birer kitap daha satın aldılar. Biriktirmiş oldukları paralarla kendi seçimleri doğrultusunda kitap alışverişi yapmayı deneyimlerken; aynı zamanda paylaşmanın ve yardımlaşmanın önemini ve hazzını tekrar hatırladılar.