Etwinning Projelerimiz Ödüllendirildi

Bu içerik 18.09.2019 tarihinde Haberler olarak yayınlanmış ve Anaokulu bölümüne eklenmiştir.

2018-2019 eğitim öğretim yılı süresince okullarımızda yürütülen etwinning projeleri Ulusal Destek Ajansı tarafından ödüllendirildi.

Okulumuz İlkokul kademesinde yürütülen “Tarihim Kültürüm Mirasım” ve lise kademesinde yürütülen “Geogebra ile Görsel Matematik” adlı etwinning projeleri sahip oldukları nitelikler ve başarılı uygulama süreci nedeniyle Ulusal Kalite Etiketi almaya hak kazandılar.

Projelere katılmış ve katkı sunmuş tüm öğrencilere Ulusal Destek Ajansı tarafından sağlanan Öğrenci Kalite Etiketleri dağıtıldı.

Projelerde emeği geçen öğretmenlerimize ve uygulama sürecine katkıda bulunmuş tüm öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.