ETWINNING KALİTE ETİKETLERİMİZ

Bu içerik 22.12.2020 tarihinde Haberler olarak yayınlanmış ve Anaokulu bölümüne eklenmiştir.

2018-2019 eğitim öğretim yılı süresince okullarımızda yürütülen eTwinning projeleri Ulusal Kalite Etiketinin ardından Avrupa Kalite Etiketiyle de ödüllendirilmişti.

Okulumuz İlkokul kademesinde İngilizce öğretmenimiz Mümine ALGAN BIYIKSIZ tarafından yürütülen “Tarihim Kültürüm Mirasım” ve lise kademesinde matematik öğretmenimiz Sevda YÜCE tarafından yürütülen “Geogebra ile Görsel Matematik” adlı eTwinning projeleri Ulusal Destek Ajansı tarafından Ulusal Kalite Etiketi Central Support Service tarafından ise Avrupa Kalite Etiketi almaya hak kazanmışlardı. Bu sebeple 2019 yılı eTwinning ödüllerinde Ankara Üniversite Geliştirme Vakfı Özel Okulları olarak da Avrupa Kalite Etiketini almış olduk.

Covid-19 salgını nedeniyle Çankaya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü töreni gerçekleştirememiş, öğretmenlerimizin etiketleri okulumuza gönderilmiş ve müdürlerimiz tarafından kendilerine takdim edilmiştir.