Eskrimde Dört Büyük Başarı

Bu içerik 15.10.2018 tarihinde Haberler olarak yayınlanmış ve Ortaokul bölümüne eklenmiştir.

Türkiye Eskrim Federasyonu tarafından düzenlenen Süper Minikler ve Minikler Eskrim Türkiye Şampiyonasında, Flöre branşı Süper Minikler kategorisinde öğrencimiz Begüm ŞAHABETTİNOĞLU 1. olarak Türkiye Şampiyonu olmuştur. Ayrıca 4-9 Eylül 2018 tarihlerinde düzenlenen Eskrim Açık Turnuvasında, U12 Yaş Kategorisinde de Birinci olarak altın madalya kazanmıştır. Öğrencimiz Ebru ŞAHABETTİNOĞLU ise 27 Haziran – 3 Temmuz 2018 tarihlerinde düzenlenen Süper Minikler ve Minikler Eskrim Türkiye Şampiyonasında, Flöre branşı Minikler kategorisinde bronz madalya,  4-9 Eylül 2018 tarihlerinde düzenlenen Eskrim Açık Turnuvasında ise birinci olarak altın madalya kazanmıştır. Öğrencilerimizi üstün başarılarından dolayı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.