CUMHURİYET COŞKUSU

Bu içerik 30.10.2021 tarihinde Haberler olarak yayınlanmış ve Anaokulu bölümüne eklenmiştir.

ANKÜ Anaokulu ve İlkokul öğrencileri 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı adına yakışır bir coşkuyla kutladılar. Geleneksel Kırmızı-Beyaz Günü’ne bayrağımızın renklerine bürünmüş olarak, ellerinde bayraklar, dillerinde coşkulu marşlar ile katıldılar. Cumhuriyetimizin ilk üniversitesinin gölgesinde, Atasının ışığında eğitim yolculuklarına başlamış olan çocuklarımızın, kocaman yüreklerine ekilen demokrasi ve cumhuriyet tohumlarını günden güne büyüteceklerine olan inancımız sonsuz… Coşkusu, Atasına olan sevgisi ve Cumhuriyet değerlerine olan bağlılıklarıyla çocuklarımızdan mesaj var: ”ÇOK YAŞASIN, HEP YAŞASIN CUMHURİYET!”