ATLETİZM TURNUVA HEYECANI

Bu içerik 03.02.2018 tarihinde Haberler olarak yayınlanmış ve İlkokul bölümüne eklenmiştir.

Okulumuz Beden Eğitimi ve Spor Zümresinin hazırlamış olduğu ‘İlkokul 2.,3. ve 4. Sınıflar Arası Atletizm Turnuvası’, öğrencilerimizin etkin katılımlarıyla eğlenceli bir şekilde tamamlanmıştır.
20 m koşuda; Ece ALTAŞ (2/C), Hüseyin Mert SİNUP (2/D), Mehmet Ata ÜNSÜREN (3/B),Nehir AKSOY (3/D), Nehir OKTAR (4/C), Ada ÇAMUR (4/E), sağlık topu atmada; Zeynep Cansu BAŞ (2/C), Kaan ARI (2/C), Murat BEŞALTI (3/C), Nil BAŞTERZİ (3/D), Zeynep ORTAKAYA (4/E), Berk KESKİN (4/C), uzun atlamada; Elif ATABEKOĞLU (2/D), Ege ŞENKAYA (2/C), Defne ÖNAL (3/C), Arif Emre UYAN (3/C), Zeynep AKÇA (4/B), Çınar TURGAY (4/C) birinci olarak madalya almaya hak kazanmışlardır.
Katılımlarından dolayı tüm öğrencilerimize teşekkür eder, dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ederiz.