ANKÜ’DE YENİ EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI HEYECANI

Bu içerik 09.09.2019 tarihinde Haberler olarak yayınlanmış ve Anaokulu bölümüne eklenmiştir.

Ankara Üniversitesi Geliştirme Vakfı Özel Okullarında 2019-2020 eğitim- öğretim yılı, bugün okul bahçemizde Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İBİŞ, Anayasa Mahkemesi Önceki Başkanı Yekta Güngör ÖZDEN, Ankara Üniversitesi Geliştirme Vakfı Başkan Vekili Prof. Dr. Maksut ÇOŞKUN, Okullar Genel Koordinatörlerimiz Prof. Dr. Fatma BIKMAZ ve Prof. Dr. Müge ARTAR ile öğretmen, öğrenci ve velilerimizin yoğun katılımlarıyla gerçekleşen coşkulu bir törenle başladı.
Yeni hedefler, yeni umutlar ve yeni hayallerle başladığımız yeni eğitim-öğretim yılında tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize başarılar dileriz.