ANKÜ’de SINIF VELİ TOPLANTILARI

Bu içerik 10.05.2018 tarihinde Haberler olarak yayınlanmış ve Lise bölümüne eklenmiştir.

24-27 Nisan 2018 tarihlerinde  Okulumuzda 9-10-11 ve 12. Sınıflar veli-öğretmen görüşme tanışma toplantısı yapıldı. Önce Konferans Salonunda Okul Müdürümüz Mustafa ÖZDEMİR okul başarıları ve etkinlikleri, İngilizce Öğretmeni Hatice ÖZBASMACI dil eğitimi, etkinlikleri, etütleri ve Cambridge IGCSE programı,  Rehber Öğretmen Gülden KURT genel rehberlik çalışmaları, Ölçme Ve Değerlendirme Uzmanı Hüseyin TUNÇ YKS sistemi,  Kurs Koordinatörü Sefa Yıldız UĞURLU YKS  kurslarını tanıtımı ile ilgili bilgi verdi. Daha sonra velilerimiz öğretmenlerimiz ile birebir görüşmeler yaparak öğrencilerin genel durumları, sınıf içi veli işbirliği değerlendirmelerinde bulundular. Öğrencilerimize başarılı bir eğitim ve öğretim süreci diliyoruz.

ANKÜ Özel Anadolu Lisesi