ANKÜ’DE KASIM AYI ÖĞRETMEN SEMİNERLERİ

Bu içerik 22.11.2019 tarihinde Haberler olarak yayınlanmış ve Anaokulu bölümüne eklenmiştir.

ANKÜ Okullarında kasım ayı seminerleri kapsamında öğretmenlerimiz, dönem hazırlıkları ve zümre çalışmalarının yanı sıra; Okullar Eğitim Koordinatörlerimiz Prof. Dr. Fatma BIKMAZ ve Prof. Dr. Müge Artar ile “Sınıf Yönetimi –Örnek Olay İncelemesi” konulu atölye çalışmaları, Prof. Dr. Nermin YAZICI ile “Okuduğunu Anlama Becerisinin Desteklenmesi” konulu seminer ve atölye çalışmaları ile Prof. Dr. Üstün DÖKMEN ile “Okul Olmak, Okullu Olmak” konulu bir söyleşi gerçekleştirdi. Zümre çalışmalarında ise Doç. Dr. Ferda GÜRSEL ve Dr. Özlem ALAGÜL tarafından “Beden Eğitimi Dersi Öğretim Tasarlama” eğitimi, Prof. Dr. Ayşe ÇAKIR İLHAN tarafından “Sanat Eğitimi” ve Prof. Dr. Binnur YEŞİLYAPRAK tarafından PDR alanında eğitimler gerçekleştirildi.

Öğretmenlerimiz çok verimli geçen seminer programıyla; farklı alanlarda uzman eğitimcilerle bir araya gelerek bilgi alış verişinde bulunmuş, farklı bakış açıları geliştirme olanağı yakalamışlardır.