ANKÜ ÖZEL OKULLARI ATA’MIZIN HUZURUNDA

Bu içerik 07.11.2019 tarihinde Haberler olarak yayınlanmış ve Anaokulu bölümüne eklenmiştir.

Ankara Üniversitesi Geliştirme Vakfı Özel Okulları Vakıf Yönetim Kurulu Başkan Vekili Prof. Dr. Maksut COŞKUN, Okullar Yönetim Kurulu Üyemiz Yekta Güngör ÖZDEN önderliğinde okul müdürleri, öğretmenleri ve öğrencileri ile Ata’mızın huzurundaydı.

Saygı duruşu ve Atatürk’ün mozolesine çelenk konulmasının ardından ANKÜ Vakıf Yönetim Kurulu Başkan Vekili Prof. Dr. Maksut COŞKUN, Anıtkabir özel defterini imzaladı. Ardından mili mücadele kahramanı ve 2. Cumhurbaşkanı İsmet İnönü’nün mezarı da ziyaret edilerek çelenk bırakıldı.

ANKÜ Özel Okulları Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü bir kez daha saygı, şükran ve minnetle andı.

Her ANKÜ öğrencisi Atatürk’ün çağdaş uygarlık yolunda yaktığı meşaleyi geleceğe taşıyacak ve onun yılmaz savunucusu olacaktır.