ANKÜ ORTAOKULU JMUNESCO 2019’DA

Bu içerik 25.02.2019 tarihinde Haberler olarak yayınlanmış ve Ortaokul bölümüne eklenmiştir.

Ortaokul öğrencilerimizden Özgü Hüma AKAY, Nihan OLGAR, İrem AYDIN, Duru BÜYÜKBAŞARAN, Öykü SU BOLAT, Ayşe Su ÖZUĞURLU, Asya ÇİLLİLER, Lena DANIŞMAN ve İrem KARAHAN BLIS – İDV Ankara Özel Bilkent Laboratuvar Okulları ve Uluslararası Okulunda  22-24 Şubat tarihleri arasında düzenlenen “Küresel Fikir Birliği İçin” (For Global Consensus) konu başlıklı JMUNESCO 2019 etkinliğine katılmışlardır. Etkinlik dilinin İngilizce olduğu konferansa, öğrencilerimiz Etiyopya ve Hindistan büyükelçileri ve delegeleri olarak katılmış, dünyada yaşanan olaylar ve problemler hakkında fikir alışverişinde bulunarak çözüm önerileri geliştirmişlerdir. Farklı komiteler için hazırladıkları önergeler onay almış ve genel kongrede paylaşılmıştır. Ayrıca Öykü Su BOLAT değerlendirme sonucunda “mansiyon ödülü” (honorable mention) almıştır.

Öğrencilerimizi özverili ve başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ediyoruz.