ANKÜ ORTAOKUL KÜTÜPHANESİ AÇILDI

Bu içerik 11.10.2021 tarihinde Haberler olarak yayınlanmış ve Ortaokul bölümüne eklenmiştir.

Ankara Üniversitesi Geliştirme Vakfı Özel Ortaokul Kütüphanesi, zenginleştirilen içeriği ile pandemi tedbirleri alınarak 11 Ekim 2021 Pazartesi günü öğrencilerimizin kullanımına tekrar açıldı.

Bilimsel ilkelerle oluşturulan okul kütüphanemizde edebi kültür kitaplarının yanı sıra, bilimsel kitaplar, yabancı dil seçkileri, süreli yayınlar ve koleksiyon kitap serileri yer almaktadır.

ANKÜ Okulları olarak toplum bireylerine kitap okuma alışkanlığı kazandırmanın,  okuyucuların kitaplardan daha çok faydalanmalarını sağlamada nitelikli eğitimin vazgeçilmez parçasının okul kütüphaneleri olduğunu biliyoruz. Bu bilinçle öğrencilerimizi kitaplarla buluşturma sorumluluğumuzu sürdürmeye devam ediyoruz. Kitapla tanışan, okumayı alışkanlık edinen bir nesil, ülkenin güçlü geleceğine katkı sağlayacak en önemli ögedir. Araştıran, sorgulayan ve okuyan nesiller yetiştirmenin görev bilincindeyiz.

Öğrencilerimize okumanın keyfine varacakları bir yıl diliyoruz.