Anaokulumuz Eğitim-Öğretim Yılı Faaliyetlerine Başladı

Bu içerik 09.09.2020 tarihinde Haberler olarak yayınlanmış ve Anaokulu bölümüne eklenmiştir.

Ankara Üniversitesi Geliştirme Vakfı Anaokulu olarak 26 Ağustos 2020 tarihinde anaokulumuza yeni başlayacak öğrencilerimizin velilerine yönelik anaokulu bahçemizde rehberlik birimimiz ve okul idaremiz tarafından okul uygulamalarına yönelik veli bilgilendirme semineri gerçekleştirildi.

31 Ağustos Pazartesi günü itibarıyla ANKÜ Anaokulu öğretmenleri ve öğrencileri olarak tüm heyecanımızla maske, hijyen ve sosyal mesafe kurallarına dikkat ederek yüz yüze yeni eğitim–öğretim yılına merhaba dedik.

Okul bahçemizin imkanlarından da yararlanarak bazı etkinliklerimizi açık havada keyifli bir şekilde sürdürmekteyiz.

Tüm öğrencilerimize başta sağlık olmak üzere mutlu bir eğitim-öğretim yılı diliyoruz.