Almanya Uluslararası Tiyatro Festivali

Bu içerik 18.06.2018 tarihinde Haberler olarak yayınlanmış ve Ortaokul bölümüne eklenmiştir.

Okulumuz, Çağdaş Drama Derneği ile gerçekleştirdiği işbirliği sonucu BAG’nin (Spiel und Theatre – Almanya Oyun ve Tiyatro Pedagojisi Üst Çatı Birliği) 15-23 Haziran 2018 tarihleri arasında Hannover/ Almanya’da düzenlediği uluslararası tiyatro festivaline katılmıştır. Gana, Letonya, Malavi, Almanya ve Türkiye gibi farklı ülkelerden gelen gençlik gruplarının yer aldığı uluslararası festivalde, öğrencilerimiz temaya yönelik farklı atölyelere katılarak hem drama ve tiyatro yaşantılarını zenginleştirecek hem de yaşıtlarıyla kültürel etkileşime girecekler. “40 ways to make the world more attractive” temasına yönelik olan festivalde ANKÜ Ortaokulu’ndan 11 kişilik öğrenci grubumuz “Back to the Begining” adlı ritm ve devinim performansı ile sahne alacaklar.